Höststart 7 oktober

Seniorseglarnas höststart den 7 oktober

Så var det dags förhöststart, detta annorlunda år 2020. Hela 19 medlemmar kom tillmötesplatsen – stjärnbåtarnas bryggdäck vid GKSS. Denna förstaträff hölls av säkerhetsskäl utomhus. Tyvärr härjar corona fortfarande och ingen kan säga när/hur vi kan träffas säkert inomhus.

Ordförande Anders inledde med att glädjas åt den stora uppslutningen, vilket visar att föreningen Seniorseglarna står stark och har stor gemenskap. Han fortsatte med att berätta om den gångna seglingssäsongen, med allt vad den inneburit i form av glädjeämnen och problem. Sedan anslöt andramedlemmar och redogjorde för sina öden och äventyr. Motorproblem, allehanda renoveringar, seglingar bl.a. upp genom Bohuslän (tämligen fritt från norrmän i år), kajakpaddling med förlisning, etc, etc.

Hur blir då hösten fortsättningsvis? Nästa träff blir årsmötet den 11 november. Kallelse och besked kommer om det blir inomhus på LDSS eller på annat sätt. Därefter eventuellt en utflykt. Förhoppningsvis en avslutande luciaträff inomhus i mitten av december.

Ordförande Anders gladdes åt att så många anslutit till den första höstträffen, detta annorlunda år 2020

Hela 19 seniorseglare fick plats på stjärnbåtarnas bryggdäck. Bra bänkar i rätt miljö!

Publicerat i 2020: